Team
13822
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13822,page-child,parent-pageid-15284,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Ons Team

Bas van Wely

Tandarts
Big nummer: 29910593802
Beroepsvereniging: KNMT

Ik ben in 2008 afgestudeerd aan de faculteit tandheelkunde van de Rijks Universiteit Groningen. Al voor mijn afstuderen ben ik in contact gekomen met een tandarts die op korte termijn met zijn praktijk in de stad wilde gaan stoppen. Hij bood mij de mogelijkheid om zijn praktijk overnemen en dus in Groningen blijven. Al snel na de overname ben ik gaan zoeken naar een nieuwe locatie om naartoe te verhuizen, zodat ik de moderne praktijk kon beginnen die ik altijd voor ogen had. Inmiddels werk ik al weer 8 jaar met veel plezier in mijn eigen praktijk in het gezondheidscentrum aan het Hoendiep. Alle onderdelen van de tandheelkunde spreken mij aan, van het werken met jonge kinderen tot aan de prothetiek. In mijn vrije tijd golf ik graag en breng ik zoveel mogelijk tijd door met mijn vrouw en zoon, in de vakanties vaak op het ons zo geliefde Schiermonnikoog.

leonie3

Léonie Bos

Tandarts
Big nummer: 69929866602
Beroepsvereniging: KNMT

Ik ben in 2021 afgestudeerd aan de faculteit tandheelkunde van de rijksuniversiteit Groningen. Tijdens de opleiding heb ik veel verschillende dingen geleerd en mijn plan is dan ook om mijzelf hierin te blijven ontwikkelen door middel van bijscholing, congressen, lezingen et cetera. Ik vind meerdere aspecten van de tandheelkunde interessant, maar het geeft mij vooral voldoening wanneer een patiënt tevreden en minder angstig de deur uitgaat. Ik vind het dan ook belangrijk om bij te kunnen dragen aan het verminderen van angst voor de tandarts omdat ik het belangrijk vind dat iedereen van een goede mondzorg wordt voorzien!

Hamid

Mondhygienist

In 2015 ben ik als mondhygiënist afgestudeerd aan de Hanzehogeschool en sindsdien werkzaam in verschillende praktijken. Tijdens mijn carrière heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van parodontologie, preventie, angstige patiënten, kindertandheelkunde en restauratieve behandelingen. Sinds 2020 ben ik op de dinsdag en donderdag werkzaam als mondhygiënist in deze praktijk. Als ik wat voor je kan betekenen… just let me know 🙂

Mirwais

Mondhygienist

In juli 2018 ben ik afgestudeerd aan de opleiding mondzorgkunde van de Hanze Hogeschool te Groningen. Tijdens deze opleiding leer je patiënten te behandelen met tandvlees problemen, zoals gingivitis en parodontitis. Ik heb in meerdere praktijken ervaring opgedaan en werk nu sinds januari hier op de maandag. Ik vind het fijn om mensen te kunnen helpen, dit geeft mijn werk als mondhygiënist voldoening. Door middel van een goede behandeling en samenwerking met de patiënt een mooie en gezonde mondsituatie te creëren. Ik Ben aangesloten bij de NVM.

Audrey

Assistente

Ik werk sinds 2009 bij de praktijk, en heb daarvoor jaren voor de voorganger van tandarts van Wely (tandarts Alkema) gewerkt. Nu ben ik vooral werkzaam als omloop assistente maar ben ook inzetbaar aan de stoel of achter de balie. In mijn vrije tijd mag ik graag lezen, puzzelen en gezellig met vrienden afspreken.

Anita

Assistente

Ik ben al jarenlang werkzaam als tandarts assistente en heb al in diverse praktijken gewerkt. Sinds 2015 werk ik met veel plezier hier in de praktijk. Het leuke aan mijn werk vind ik dat geen dag hetzelfde is.

Marjan

Balie assistente

Na jaren gewerkt te hebben als orthodontie en stoelassistente vond ik het een leuke uitdaging om mij te gaan ontwikkelen in de administratieve kant van de tandheelkunde. Sinds 2016 ben ik werkzaam bij de praktijk als baliemedewerkster en sinds kort meer in de back office.  In mijn vrije tijd ben ik moeder van twee kinderen en hou ik van creatief bezig zijn.

Leonie

Balie assistente

Ik ben sinds oktober 2019 werkzaam in de praktijk in de functie van balieassistente / backoffice medewerker. Ik werk hier met veel plezier in een fijn en gemotiveerd team. In mijn vrije tijd luister ik graag muziek en wandel ik veel.

Sabine

Assistente

Sinds 2019 ben ik werkzaam bij Tandartspraktijk van Wely. Ik ben sinds 2016 als tandartsassistente aan het werk. Hiervoor ben ik altijd werkzaam geweest in de detailhandel. Ik ben tot de dag van vandaag blij dat ik de switch gemaakt heb naar de tandheelkunde. In mijn vrije tijd wandel ik graag met mijn hond en ga ik graag uit eten.

marga2

Marga

Assistente

Sinds november 2020 ben ik in deze gezellige praktijk werkzaam als tandartsassistente. Ik vind het fijn om mensen te kunnen helpen en met geduld, betrokkenheid en humor, probeer ik u op uw gemak te stellen. Mijn motto is: lach zoveel je kan, daar word je vrolijk van.