Parkeren
17170
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17170,page-child,parent-pageid-16777,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Parkeren

Wijziging parkeren vanaf 1 februari 2021

Vanaf 1 februari is er een wijziging in het parkeersysteem van het gezondheidscentrum, het uitrijden verloopt niet meer met een muntje maar uw kenteken wordt gelezen. Het eerste uur parkeren is gratis. Na het eerste gratis uur betaalt u €2,- euro per uur (betaling contactloos met pinpas bij uitrijden).

Voor lange afspraken geldt het volgende:

Meld u bij binnenkomst altijd bij de balie, deze aanmeldtijd is belangrijk. Als u langer dan een uur in de tandartspraktijk bent kunt u van ons een kortingskaart krijgen, hiermee is het tweede uur ook gratis. Let op dit geldt alleen voor lange afspraken en als u zich gemeld heeft bij de balie!

U kunt geen kortingskaart krijgen als u door eigen toedoen langer dan een uur parkeert, bijvoorbeeld door veel te vroeg op uw afspraak te komen.

Uitleg parkeersysteem:

Bij binnenkomst drukt u op de knop parkeer, uw kenteken wordt gelezen, deze dient u te bevestigen. Na bevestiging gaat de poort open en begint de tijdregistratie.

Bij het uitrijden ziet u onderstaand scherm. Indien u binnen 60 minuten na start tijdregistratie uitrijdt dan hoeft er geen betaling te worden verricht.

Indien u later dan 60 minuten na de start van de tijdregistratie uitrijdt dan is er eerst een betaling nodig. Dit kan door contactloos te betalen aan de paal bij het uitrijden, of aan de hand van de bovengenoemde uitrijkaart. Indien u niet beschikt niet over een bankpas met de optie contactloos betalen, dan kan de receptie bij de hoofdingang begane grond tegen contante betaling uitrijkaarten verstrekken.